Planning

Scolari cég tervez és gyárt szárító, vízelvonó és komposztáló berendezéseket.
Minden kérést, szükség esetén részletesen megvizsgál a magasan képzett saját szakembereivel, hogy kialakíthassák azt a berendezést, technológiát, amely az ügyfél igényének és a feldolgozandó alapanyag tulajdonságainak leginkább megfelel.

Scolari cég saját tervező irodája rendelkezik egy alapvető és jelentős adatbázissal, tapasztalattal, amelyeket az 1950-es évektől napjainkig gyűjtött össze.

A cég saját laboratóriumában, kisérleti üzemében ellenőrzik a feldolgozandó alapalapanyagokat, mérik be annak jellemzőit, hogy dönthessenek a legmegfelelőbb berendezések megalkotásáról és kidolgozhassák javaslataikat az ügyfeleik számára.

Amennyiben a technikusok fontosnak tartják a kidolgozandó ajánlat, javaslat elkészítéséhez, úgy üzemi körülmények között is próbát végeznek a kapott anyagmintával a Scolari cég telephelyén.

A véglegesen kialakított megvalósítás tartalmazza a technikai és gazdasági mutatókat, a hő- és elektromos energia igényt, amik lehetővé teszik, hogy meghatározásra kerüljön az üzemeltetés költsége.

Az ügyfél számára biztosított technikusok felkészültek, a terven és az üzemi alaprajzon kívül adják az elektromos tervrajzot, a beszámolót a kibocsátási adatokkal és egy részletes rajzot az alapozási kőművesmunkák elkészítéséhez.


Customer care

Scolari cég biztosítja a saját technikusaival az eladást megelőzően, a szereléskor, az üzembehelyezéskor, az ügyfeleknél a működtető személyzet betanításakor és az eladást követően is a szervizelést, a technikai segítségnyújtást.
Azoknak az ügyfeleknek, akik olyan berendezéseket vásárolnak, amelyek plc vezérléssel ellátottak, lehetőségük van közvetlen modemkapcsolattal csatlakozni a Scolari cég központjához, így elérhetnek egy közvetlen szervizfelügyeletet.

Scolari berendezésekbe olyan, a kereskedelemben is beszerezhető alkatrészek kerülnek beépítésre, legyenek azok mechanikus, vagy elektromos elemek, amelyek nemzetközileg elismert márkák, így az ügyfelek szükség esetén azokat maguk is gyorsan beszerezhetik a világ minden pontján.