Planning

Scolari srl proiecteaza si realizeaza utilaje pentru uscare, deshidratare si amestec si omogenizare, fiecare cerere este examinata in amanunt de tehnicieni specializati, angajati ai SC Scolari srl, acestia stabilesc in functie de cerintele clientului tehnologia cea mai potrivita si adecvata caracteristicilor materialelor de tratat.

Departamentul tehnic intern al firmei, dispune de o arhiva importanta si fundamentala in care sunt pastrate datele si caracteristicile fizice a materialelor uscate din 1950 pana azi.

In laboratorul intern al SC Scolari srl sunt verificate caracteristicile materialelor de tratat pentru stabilirea fezabilitatii utilajului si elaborarea primei propuneri.

In cazul in care tehnicienii considera oportun, pentru a putea elabora propunerea definitiva, se vor efectua probe practice de uscare cu material reprezentativ utilizand utilaje pilot instalate la sediul Scolari srl.

Proiectul definitiv pe langa propunerea economica contine toate datele tehnico-economice cat si consumul de energie electrica si termica ce permit evaluarea cheltuielilor de exploatare.

Calculele tehnice furnizate clientilor prevad, pe langa proiect si asezarea definitiva a utilajului, asezarea electrica, relatarea datelor referitoare la problemele privind emisiile in atmosfera si un desen detaliat a lucrarilor de constructii necesare a fi pregatite pentru instalare.


Customer care

Scolari srl asigura, direct prin tehnicienii societatii, asistenta prevanzare, montajul la punerea in functiune si training personalului clientului si asistenta post vanzare.
Clientii care au instalat un utilaj cu tablou dotat cu PLC au posibilitatea de a fi in legatura, prin modem, direct cu sediul Scolari pentru a beneficia de o asistenta directa.

Componentele comerciale utilizate in construirea utilajelor Scolari, atat pentru partile mecanice cat si electrice, sunt de la principalele marci internationale, pentru a permite  clientului reperarea rapida in toata lumea.